Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Yannick Ice Cream
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inghetata Yannick
25 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sorbet de lamaie

Ca si restul inghetatelor Yannick si sorbeto-ul de lamie ca si cel de capsuni detin un “secret” ce le face atat de delicioase! In primul rand sorbeot-ul Yannick este realizat pe baza de apa ,nu de lapte ,aceasta influentand in mod decisiv structura inghetatei.

Aceasta devine mai “light”,mai usoara iar aroma fructelor naturale folosite este perfect subliniata.

In sorbetto-ul de lamaie Yannick gustul acrisor si revigorant al lamaii este echilibrat de un al ingredient-minune,100% natural ,folosit de specialistii nostrii, si anume: Stevia!Nu,nu este vorba de stevia de gradina ci frunza plantei Stevia Rebaudiana Bertoni care se cultiva in Paraguay. Indulcitoarele sintetice de tip Ciclamat, Zaharina, Nutrasweet etc. sunt toate produse chimice care folosite pe termen mai lung sunt considerate carcinogene. Extractul de stevia este 100% natural si contine stevioside care ii confera caracterul “ultra-dulce” fiind aproximativ de 300 de ori mai dulce decat zaharul si..da doamnelor…ZERO CALORII!

Este un produs excelent pentru diabetici dar nu numai pentru ei. Orice persoana poate inlocui zaharul cu Stevia pentru beneficiul propriei sanatati, binecunoscut fiind fapctul ca zaharul, in special zaharul rafinat este daunator din toate punctele de vedere.

Si noi am facut acelasi lucru in sorbetto-ul de lamiae Yannick,in dorinta de a crea un desert cremos usor si dietetic!
Din Gura in Gura